Futúria + Jove 2023

La 9a edició de la Fira d’orientació Futúria + Jove té per objectiu acompanyar el jovent en la construcció del seu projecte de vida i professional i complementar la tasca orientadora que realitzen els centres educatius. Aquesta fira està adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO i 2n de batxillerat del municipi de Santa Eulària i altres de l’illa d’Eivissa amb alumnat del municipi que ha de triar uns estudis i una professió.

Aquesta fira d’orientació està organitzada per l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu en col·laboració amb tots els instituts que en formaran part. Enguany, Futúria+Jove les dates de realització són el 24, 25 i 26 de gener.

Què hi trobaràs a Futúria + Jove?

Xerrades per tal de conèixer els elements clau per a prendre una decisió fonamentada.

Tallers d’autoconeixement per identificar les teves característiques personals.

Activitats per conèixer els itineraris acadèmics possibles i el món del treball.

Test per identificar i millorar les competències per a la gestió de la carrera.

Toolbox d’orientació, tot un conjunt de consells, eines i recursos per afrontar el procés de presa de decisions sobre el projecte de vida i professional

Demanar cita al Centre d’Informació Juvenil de Santa Eulària des Riu per rebre un assessorament individualitzat i resoldre tots els dubtes.

Estàs finalitzant l’ESO o el Batxillerat i has de triar com continuar?

Aprofita aquesta oportunitat i participa a les activitats i tallers que et proposa Futuria + Jove.  T’ajudem a prendre una decisió fonamentada i serena en relació al teu futur acadèmic i professional!