Programa

23, 24, 25 i 26 de gener de 2024

Vols conèixer totes les activitats de Futúria+Jove? A través de les activitats i tallers que s’ofereixen podràs posar en pràctica la presa de decisions. Al llarg de totes les activitats podràs explorar les teves característiques personals i els aspectes de l’entorn: l’oferta formativa i el mercat de treball.

Activitats alumnat 4t ESO

Xerrada sobre el procés de presa de decisions i els elements rellevants a tenir en compte. Després, aquests elements es tractaran mitjançant activitats gamificades.

Experiència dinàmica on l’alumnat crearà el seu propi atrapasomnis.

Taller dinàmic per treballar els diferents itineraris formatius fent us de la gamificació. Aquesta activitat busca promoure el coneixement sobre els diferents itineraris formtius disponibles i ressaltar la idea de tantes rutes com persones.

Activitats alumnat Batxillerat

Xerrada de 30 minuts sobre el procés de presa de decisions i els elements rellevants a tenir en compte. Després, aquests elements es tractaran mitjançant activitats gamificades.

Emprant la dinàmica de representació de rols (role-playing) aquest exercici pretén promoure la comprensió profunda dels factors que poden influir en un context determinat i fomentar la creativitat i la col·laboració entre els estudiants.

En aquesta dinàmica es pretén fomentar la reflexió personal i la planificació detallada dels seus objectius i aspiracions professionals, ajudant-los a identificar les seves metes i els passos a seguir per aconseguir-les.

Activitats alumnat Formació Professional

Oferir un espai interactiu i reflexiu que permeti als alumnes explorar els seus interessos, habilitats i valors, per definir un objectiu professional alineat amb les seves metes i aspiracions.

En aquesta activitats els i les assistents assoliran els coneixements necessaris per crear la seva marca personal i treure profit de les xarxes socials que sovint utilitzen per potenciar aquesta marca i trobar oportunitats laborals

Recorda que Futuria + Jove posa a la teva disposició el Toolbox El Teu Futur, una maleta plena de recursos per poder seguir treballant en la teva tria.