CIJ Santa Eulària

Hi ha situacions en què no és fàcil prendre una decisió. A més de les preguntes sobre el recorregut acadèmic o professional que poden sorgir, apareixen dubtes sobre la pròpia vocació o fins i tot inquietuds vinculades als motius pels quals es trien els diferents recorreguts (és el que té futur o el que m’agrada realment? Ho vull jo o és el que esperen de mi?).

Per a aquestes situacions, s’ha creat un servei d’orientació personal dins el programa Futúria+Jove, on un professional podrà atendre i guiar el jovent que necessiti resoldre aquests plantejaments perquè pugui prendre una decisió orientada a la seva vocació, a les seves capacitats i a la seva realització personal.

La via d’accés a aquest servei és a través del formulari següent, a partir del qual es poden realitzar sessions d’orientació i seguiment personal.

María Amorós

Psicòloga general sanitària, col. núm. B – 02658

Màster en Psicologia Clínica, formació en Teràpia Gestalt i CF, especialitzada en prevenció i tractament en casos de violència de gènere i integració i orientació social amb adolescents.

futuria@santaeularia.com
Tel. 971 31 90 65.

Necessites ajuda?