Programa 2021

21, 22 i 23 d'abril de 2021

Vols conèixer totes les activitats que podràs realitzar a Futúria+Jove? Connecta’t a les activitats i tallers que s’ofereixen i podràs posar en pràctica la presa de decisions. Al llarg de totes les activitats podràs explorar les teves característiques personals i els aspectes de l’entorn: l’oferta formativa i el mercat de treball.

EscapeRoom virtual en què podràs conèixer els aspectes clau del procés de presa de decisions.

Taller d’autoconeixement que et permetrà identificar els punts forts del teu perfil personal i aprendre a contrastar-lo amb els perfils professionals.

Activitat en la qual podràs conèixer tots els itineraris formatius que tens al teu abast, explorant les vies d’accés, les característiques dels estudis i molt més. A més, també podràs resoldre tots els dubtes que tinguis respecte a les diferents opcions de formació.

A través d’una taula rodona de professionals, podràs descobrir les professions més enllà d’aquelles que són més tradicionals o conegudes i podràs prendre consciència de l’ampli ventall de possibilitats professionals que existeixen.

Joc de preguntes per a conèixer noves professions i identificar aquelles que han canviat  i evolucionat. A més, us permetrà trencar amb les idees preconcebudes que tenim del mercat de treball.

Al finalitzar cada una d’aquestes activitats, aconseguireu un codi que podreu bescanviar per a aconseguir el Toolbox El Teu Futur, una maleta plena de recursos per poder seguir treballant en la vostra tria.